Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Ελεύθεροι Δημοκράτες: Θα μιλήσουν πρώτα με τον Άρμιν Λάσετ

Ελεύθεροι Δημοκράτες: Θα μιλήσουν πρώτα με τον Άρμιν Λάσετ

Οι «Ελεύθεροι Δημοκράτες» (FDP) θα έχουν συνάντηση πρώτα με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και εν συνεχεία με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης στη Γερμανία.

Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες δεν έδωσαν προτεραιότητα στον νικητή των εκλογών της 26ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή τους Σοσιαλδημοκράτες.

Το Σάββατο, το κόμμα FDP, με επικεφαλής τον Κριστιάν Λίντνερ, θα επιδιώξει συνάντηση με εκπροσώπους της Χριστιανικής Ένωσης (CSU / CDU).

Ωστόσο, θα πρέπει να συμφωνήσει και η Χριστιανική Ένωση για την διεξαγωγή των συνομιλιών, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Θα ακολουθήσουν οι συνομιλίες με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) την Κυριακή.

Αλλά, προτού διαπραγματευτούν οι Ελεύθεροι Δημοκράτες με την Χριστιανική Ένωση και το SPD το Σαββατοκύριακο, θα συναντηθούν με τους Πράσινους την Παρασκευή.

Αυτή τη φορά, θα συμμετέχουν περισσότεροι απ’ ό,τι στη σημερινή συνάντηση που ήταν μόλις τέσσερις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.