ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραλήρημα δημοσιογράφου κατά ανεμβολίαστων: «Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με αυτούς τους παλαβούς – Να επιβληθούμε»

Παραλήρημα δημοσιογράφου κατά ανεμβολίαστων: «Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με αυτούς τους παλαβούς – Να επιβληθούμε»

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα κατά των ανεμβολίαστων που θα ζήλευε μέχρι και ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος, Joe O’Shea.

https://www.vimeo.com/639667878

Ο Joe O’Shea δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να αρχίσουμε να επιβληθούμε στους ανθρώπους, επειδή πολλοί απ’ αυτούς φαίνεται να σκέφτονται ότι ”αφού δεν μ’ επηρεάζει εμένα άμεσα επειδή ίσως είμαι νέος ή ίσως είμαι υγιής ή ίσως πιστεύω μερικά ποσταρίσματα που έχω δει στο Facebook που λένε ότι ο Bill Gates θέλει να εμβολιαστώ ώστε να μετατραπώ σε ρομπότ, ότι πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε τις ζωές τους δύσκολες κι εμείς.

Είμαι θυμωμένος. Θέλω την ζωή μου πίσω.

Δεν γίνεται δημόσιος διάλογος επειδή δεν μπορείς να κάνεις δημόσιο διάλογο με κάποιον που πιστεύει σε μια θρησκευτική πίστη, σχεδόν αίρεση, τύπου ”Δεν θα εμβολιαστώ και δεν πρόκειται ν’ ακούσω τον γιατρό μου, δεν πρόκειται ν’ ακούσω τις συντριπτικές αποδείξεις και γνώμες των ηγετών επιστημόνων του πλανήτη.

Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο με αυτούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτή τη φάση μιλάμε σχεδόν για παθιασμένους παλαβούς!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.