ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κίνα: Lockdown σε πόλη 4 εκατομμυρίων κατοίκων για 29 κρούσματα κορωνοϊού

Κίνα: Lockdown σε πόλη 4 εκατομμυρίων κατοίκων για 29 κρούσματα κορωνοϊού

Lockdown στην πόλη Λανζόου 4 εκατομμυρίων κατοίκων επέβαλλαν σήμερα 26-10 οι Κινεζικές αρχές εξαιτίας 29 κρουσμάτων κορωνοϊού!

Αναλυτικότερα, σε όλες τις συνοικίες της πόλης αυτής, που είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Γκανσού, θα επιβληθεί «κλειστή διαχείριση», με αυστηρούς ελέγχους στις μετακινήσεις, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Πλέον οι κάτοικοι της πόλης δεν θα επιτρέπεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους παρά μόνο για να κάνουν «αγορές προϊόντων πρώτης ανάγκης» ή «για έκτακτους λόγους υγείας », διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Κορωνοϊός – Κίνα: Συναγερμός με «φόντο» τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 29 νέα, εγχώρια κρούσματα covid-19 σε όλη τη χώρα. Η πλειονότητα αυτών συνδέονταν με τις μετακινήσεις μιας ομάδας τουριστών που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό. Αν και οι αριθμοί αυτοί είναι πολύ μικροί σε σχέση με τα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά σε άλλες χώρες του κόσμου, οι κινεζικές αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς η χώρα φιλοξενεί από τις 4 Φεβρουαρίου 2022 τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια άλλη επιδημιολογική εστία στην Εσωτερική Μογγολία, στη βόρεια Κίνα, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 100 κρούσματα από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι κινεζικές αρχές, που εφαρμόζουν μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» σε ό,τι αφορά την covid-19, αντέδρασαν αμέσως επιβάλλοντας περιορισμούς και οργανώνοντας εκστρατείες μαζικών τεστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.