Στο «κλαμπ» του διαδικτύου ο Τζ. Σόρος: Ιδρύει εταιρεία που θα επιβλέπει την ροή της πληροφορίας!

Στο «κλαμπ» του διαδικτύου ο Τζ. Σόρος: Ιδρύει εταιρεία που θα επιβλέπει την ροή της πληροφορίας!

Οι διεθνιστές δισεκατομμυριούχοι Ρέιντ Χόφμαν και Τζορτζ Σόρος ετοιμάζονται να χρηματοδοτήσουν μια νέα υπέρ-εταιρεία μέσων ενημέρωσης με στόχο την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης παραπληροφόρησης, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση με στόχο τον έλεγχο της ροής της πληροφορίας στον κόσμο και άρα την καταστρατήγηση του ελεύθερου διαδικτύου.

Πρόκειται για την Good Information Inc. η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια κοινωφελής εταιρεία που δεσμεύεται να αποκαταστήσει την κοινωνική εμπιστοσύνη και να ενισχύσει την δημοκρατία» ελέγχοντας την ροή των ειδήσεων.

Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από τον συνιδρυτή του LinkedIn, Reid Hoffman, μαζί με τον Soros και τους επενδυτές Ken και Jen Duda, και το επενδυτικό ταμείο Incite Ventures.

«Αποκαλύπτουμε τους επενδυτές μας, γιατί πιστεύουμε – ειδικά αυτή την στιγμή σε αυτό το περιβάλλον δυσπιστίας – ότι η διαφάνεια είναι πραγματικά σημαντική», είπε ο McGowan στο Axios.

Ο ΜακΓκόουαν ισχυρίστηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε ενδεχομένως να επενδύσει σε «οντότητες σε όλο το πολιτικό φάσμα», αλλά η ιστορία δείχνει ότι θα απέχει από το να βοηθήσει τους συντηρητικούς καθώς γνωρίζουμε ότι ο Σόρος είναι ισχυρός υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Τώρα αν συνδυάσουμε αυτή την είδηση καταλαβαίνουμε γιατί τόσος θόρυβος με την πτώση του Facebook τους τελευταίους μήνες και τις αποκαλύψεις της Φράνσις Χάουγκεν . Η Φ.Χάουγκεν σε όλες τις εμφανίσεις δεν έπαψε να ζητάει παρέμβαση για έλεγχο του Facebook. Στην συνέχεια ακολούθησε αυτή εδώ η κίνηση από πλευράς Τζώρτζ Σόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλαβαίνουμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Οι κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιτές πίσω από αυτές επιθυμούν τον έλεγχο του διαδικτύου. Σύντομα θα αλλάξουν πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.