ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στα παράλια της Τουρκίας το πάρτι του Μ.Γκέιτς – Η Ελλάδα κοιτούσε… από μακριά

Παρών ο Τζεφ Μπέζος και 50 VIP

Στα παράλια της Τουρκίας το πάρτι του Μ.Γκέιτς – Η Ελλάδα κοιτούσε… από μακριά

Τα γενέθλιά του στα παράλια της Τουρκίας γιόρτασε ο Μπιλ Γκέιτς με κάποιους από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη να δίνουν το παρών.

Ο Τζεφ Μπέζος (της Amazon) πάρταρε με τον Μπιλ Γκέιτς καθώς ο ιδρυτής της Microsoft γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του (στις 28 Οκτωβρίου γεννημένος) με 50 φίλους σε ένα ιδιωτικό νοικιάρικο γιοτ αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων (την εβδομάδα) πριν τους μεταφέρει όλους με ελικόπτερο σε ένα αποκλειστικό θέρετρο στην Τουρκία.

Ο Μπέζος ήταν μεταξύ των 50 καλεσμένων που προσκλήθηκαν στο ιδιωτικό πάρτι του Γκέιτς που έγινε την Παρασκευή στη Μεσόγειο, αλλά δεν επελέγη κάποιος ελληνικός προορισμός γι’ αυτό, με τους λεφτάδες να προτιμούν την Τουρκία.

Ο Γκέιτς – κάποτε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη που έχει πέσει στην τέταρτη θέση στη λίστα πλουσίων του Forbes με 124 δισεκατομμύρια δολάρια – μετέφερε τους καλεσμένους του με ελικόπτερο από το γιοτ «Lana» στο κλαμπ Sea Me Beach στο Φετιγιέ (ή Μάκρη. Παραθαλάσσια πόλη που ανήκει στην επαρχία Μούγλων, στα όρια των ιστορικών περιοχών της Λυκίας και της Καρίας. Αποτελεί μέρος της λεγόμενης τουρκικής Ριβιέρα και βρίσκεται περίπου στο ύψος της Ρόδου στον χάρτη).

Μετά το πάρτι, ο Μπέζος – ο οποίος έχει περιουσία αξίας 177 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes – φέρεται να επέστρεψε με ελικόπτερο στο γιοτ του «Flying Fox» που ήταν ελλιμενισμένο στο κόλπο της Γκόκοβα (αρχαία Ίδυμος).

Οι παρευρισκόμενοι στο τετράωρο πάρτι εξασφάλισαν την ιδιωτικότητά τους στο πολυτελές και απομονωμένο θέρετρο, καθώς στους εργαζόμενους είχε απαγορευτεί να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους.

Ο Γκέιτς φέρεται να διασκέδασε τους καλεσμένους του με τοπικά θαλασσινά, σούσι, πίτσα και άφθονη σαμπάνια. Ο ιδρυτής της Microsoft επισκέφθηκε και την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ κατά τους Τούρκους), κοντά στην παραλία Sea Me Beach, την περασμένη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν τα πρώτα γενέθλια του Γκέιτς από τότε που ανακοίνωσε το διαζύγιό του με την 56χρονη σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς, με την οποία έχει τρία παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.