ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντόναλντ Τραμπ κατά Μέγκαν Μάρκλ – «Δεν την συμπαθώ καθόλου»

Ντόναλντ Τραμπ κατά Μέγκαν Μάρκλ  – «Δεν την συμπαθώ καθόλου»

Σκληρή κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ άσκησε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Στη νέα του συνέντευξη στο δίκτυο GB News, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του προς την Δούκισσα του Σάσσεξ, κατηγορώντας της πως πρώτα εκείνη και μετά ο πρίγκιπας Χάρι έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα τον θεσμό της μοναρχίας.

Βέβαια, τα φαρμακερά του σχόλια δεν έμειναν εκεί. Υποστήριξε επίσης, πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα -τρομακτικά- χειριστικό άτομο, που κάνει ό,τι θέλει τον πρίγκιπα Χάρι και είχε εξ΄αρχής σκοπό να τον απομακρύνει από την βασιλική οικογένεια, εφόσον εκείνη δεν φάνηκε άξια να γίνει μέλος της. «Δεν είμαι θαυμααστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε στη δημοσιότητα αυτός ο δεσμό. Θεωρώ ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γίνει αντικείμενό της και κάποια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά. Κατέστρεψε την σχέση του με την οικογένειά του και με την Βασίλισσα», δήλωσε αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι η στάση της Δούκισσας απέναντι στην Βασίλισσα Ελισάβετ έδειχνε έλλειψη σεβασμού και χαρακτήρισε την συμπεριφορά της ανάρμοστη. «Δεν σεβάστηκε την Βασίλισσα, που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένα επίσης, ιστορικό πρόσωπο. Δεν σεβάστηκε γενικά ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και ειδικά την Βασίλισσα. Ακόμα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακόμα τους βασιλικούς της τίτλους μου επιβεβαιώνει τα παραπάνω και με κάνει να μην την συμπαθώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως, δεν είναι ο μόνος που δεν συμπαθεί την Μέγκαν Μαρκλ, αν αναλογιστεί κανείς πως από την περίοδο του Megxit και μετά, οι αρνητικές κριτικές εις βάρους της συνεχώς πληθαίνουν. Ειδικότερα, μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι για την απόπειρα αυτοκτονίας που ήθελε να κάνει η σύζυγός του, όλο και περισσότεροι την χαρακτηρίζουν χειριστική και θεωρούν την έξοδο του από το Μπάκιγχαμ δική της απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.