ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μέγα σκάνδαλο στην Γερμανία: Κατέγραφαν ως ασθενή Covid οποιοvδήποτε έμπαινε στο νοσοκομείο!

Μέγα σκάνδαλο στην Γερμανία: Κατέγραφαν ως ασθενή Covid οποιοvδήποτε έμπαινε στο νοσοκομείο!

Tεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας γύρω από το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, πλέον αναδύεται μετά τις αποκαλύψεις για τις περίεργες καταγραφές ασθενών στην Γερμανία που οδηγούσαν σε λανθασμένα συμπεράσματα και αλλοιωμένα στοιχεία που με την σειρά τους έκαναν τους πολίτες να τρομοκρατηθούν ώστε να δέχονται υπάκουα τα μαζικά και οριζόντια μέτρα της κυβέρνησης.

Το σκάνδαλο με τις; αλλοιωμένες καταγραφές ασθενών αποκάλυψε αναλυτής της Bild, Filipp Piatov. Όσα αποκαλύπτει ο Γερμανός αναλυτής θυμίζουν εκείνο που είχε πει ο Σωτήρης Τσιόδρας πως στην Ελλάδα, όσοι πεθαίνουν από ή με COVID, τους καταγράφουν ως θύματα COVID, ανεξαρτήτως αν ο θάνατός τους οφειλόταν σε άλλη αιτία.

Ανέφερε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της BILD:

«Αυτοί οι αριθμοί νοσηλειών -άνθρωποι, οι οποίοι μπήκαν στο νοσοκομείο με ή λόγω κορωνοϊού- ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ. Τόσο ωμά πρέπει να το πούμε δυστυχώς!

Κανονικά έπρεπε να καταμετρηθούν μόνο ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο με COVID! Γεγονός είναι όμως πως πολλά γερμανικά κρατίδια καταμέτρησαν στους ασθενείς με COVID, άτομα, τα οποία βρίσκονταν στο νοσοκομεία λόγω μίας άλλης ασθένειας, αλλά, όλως τυχαίως, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το πρόβλημα είναι πως, με βάση αυτούς τους (αλλοιωμένους) αριθμούς, πάρθηκαν μέτρα.

Αυτό σημαίνει πως ειπώθηκε στους ανθρώπους πως οι αριθμοί ανεβαίνουν στα νοσοκομεία εξαιτίας του COVID και για αυτό πρέπει να σκληρύνουμε τα μέτρα και οι πολίτες υπάκουσαν. Και τώρα μαθαίνουμε πως μετρούσαν ως COVID οτιδήποτε και πως οι αριθμοί παρουσιάζονταν τεχνηέντως ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ. Οι αριθμοί παρουσιάστηκαν αυξημένοι και για αυτό τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά».

Μετά και από αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια από την έρευνα είναι βέβαιο ότι θα πρέπει πολιτικοί και «ειδικοί» να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών. Χρησιμοποιήθηκε ο κορωνοϊός ως εργαλείο κοινωνικού και οικονομικού μετασχηματισμού; Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην Ελλάδα καταγράφουμε ως θύματα κορωνοϊού οποιονδήποτε πεθάνει ως και 4 μήνες μετά απο θετικό διαγνωστικό τέστ.

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν ειναι μόνο τα νούμερα των νοσηλειών αλλοιωμένα αλλά και αυτά των θανάτων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.