ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη 25χρονος που ήθελε να δολοφονήσει τον Τ.Μπάιντεν – Ήταν βαριά οπλισμένος

Συνελήφθη 25χρονος που ήθελε να δολοφονήσει τον Τ.Μπάιντεν – Ήταν βαριά οπλισμένος

Ένας 25χρονος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα τυφέκιο AR-15, πυρομαχικά, γεμισμένους γεμιστήρες, αλεξίσφαιρο αλλά και ιατρικά κιτ μεμε σκοπό να πάει στον Λευκό Οίκο και να σκοτώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Ο 25χρονος Kuachua Brillion Xiong που συνελήφθη, ξεκίνησε από το σπίτι του, στο Σακραμέντο των ΗΠΑ, στις 18 Δεκεμβρίου για να πάει κατευθείαν στον Λευκό Οίκο. Στην κατοχή του είχε έναν αυτοσχέδιο χάρτη του Λευκού Οίκου, στον οποίο είχε σημειώσει ένα «αδύναμο σημείο», προκειμένου να εισχωρήσει και να προχωρήσει σε δολοφονίες ατόμων στην εξουσία, όπως παραδέχτηκε.

Είχε καταρτίσει ολόκληρη λίστα εξόντωσης, στην οποία περιλαμβάνονταν ο Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα και ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα είπε στους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, θα έκανε ό,τι χρειαστεί για να σκοτώσει τους ηγέτες της αμερικανικής κυβέρνησης και ότι… κλήθηκε από τον Θεό να πολεμήσει τους κακούς δαίμονες στον Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.