ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος καταρρέει στον «αέρα» πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την τρίτη δόση

Έγραφε: «Ζήτω η τρίτη δόση»

Βίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος καταρρέει στον «αέρα» πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την τρίτη δόση

Σοκ επικρατεί στην Βραζιλία από την κατάρρευση δημοσιογράφου, ο οποίος τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα μάλιστα ζωντανής εκπομπής.

Ο 36χρονος Rafael Silva κατέρρευσε την ώρα που έλεγε τις ειδήσεις την Δευτέρα (3/1) στον τηλεοπτικό σταθμό TV Alterosa στην εκπομπή “Alterosa alerta”.

Ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που να έχει ανησυχήσει τους θεατές ή τους υπεύθυνους του σταθμού, ο άτυχος δημοσιογράφος καταρρέει πέφτοντας στο πάτωμα.

https://twitter.com/ivabdavi/status/1478157293959233537

Αμέσως οι τεχνικοί τον σήκωσαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Ο Silva είχε εμβολιαστεί με την τρίτη ενισχυτική δόση στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ στις 29 Δεκεμβρίου είχε αναγγείλει την επιστροφή του στην εκπομπή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Ζήτω η τρίτη δόση. Λυπάμαι μόνο για τους ανθρώπους που δεν έχουν αυτή την ευκαιρία.

Τα εμβόλια σώζουν ζωές»

Οι γιατροί πάντως αναφέρουν ότι δεν σχετίζεται η κατάρρευσή του με τον πρόσφατο εμβολιασμό του, αλλά αποτελεί άλλο ανεξάρτητο γεγονός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.