ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου άνετος για καφέ στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου άνετος για καφέ στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Ο Ισραηλινός πρόεδρος, προφανώς διαισθανόμενος την παραμονή του σε μία χώρα με ασφάλεια και σταθερό κοινωνικό τοπίο δεν νιώθει κανέναν κίνδυνο όσο πίνει χαλαρά τον καφέ του στη συμπρωτεύουσα. Έτσι, φωτογραφήθηκε από πολίτες να πίνει το καφεδάκι του χαλαρά στην παραλία της Θεσσαλονίκης στέλνοντας έτσι, ένα παγκόσμιο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία από τις ασφαλέστερες χώρες του κόσμου.

Τόσο ασφαλής που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αισθάνεται άνετα να καθίσει ανάμεσα στους πολίτες.

Το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 08:15 στην Παραλία της Πόλης, ο Νετανιάχου απολάμβανε χαλαρά μετά της συζύγου τον καφέ του στο γνωστό «Kitchen Bar».

Βεβαίως και ολόγυρά του υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με άνδρες των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας και Ισραηλινούς πράκτορες να τον φυλάνε, ωστόσο, όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας «πάνε περίπατο» όταν ο «στόχος» αποφασίσει να αναμιχθεί με τον κόσμο.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και ένθερμος υποστηρικτής της συμμαχίας της χώρας του με την Ελλάδα, εξάλλου είναι εκείνος που πριν επτά χρόνια ήρθε και την πρότεινε στον Γιώργο Παπανδρέου, αισθάνεται στη Θεσσαλονίκη σαν στο… σπίτι του.

Και παράλληλα προσφέρει στη χώρα μας σπουδαία υπηρεσία. Αυτή τη φωτογραφία πρέπει να δείξει ο Τσακαλώτος στον B.Σόιμπλε κάνοντας του ένα μάθημα γεωπολιτικής, που τόσο πολύ φαίνεται να χρειάζεται ο Γερμανός υπουργός.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.