ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Το μήνυμα υποστήριξης του Ντιέγκο Μαραντόνα στον Μαδούρο

Το μήνυμα υποστήριξης του Ντιέγκο Μαραντόνα στον Μαδούρο

Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε σήμερα μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, η χώρα του οποίου διέρχεται σοβαρή πολιτική κρίση, διευκρινίζοντας ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.