ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπήκε στο νοσοκομείο με μαχαίρι καρφωμένο στο κρανίο του! (σκληρές φωτό)

Μπήκε στο νοσοκομείο με μαχαίρι καρφωμένο στο κρανίο του! (σκληρές φωτό)

34χρονος μαχαιρωμένος στο κεφάλι φτάνει με το ποδήλατο στο νοσοκομείο και ψύχραιμος ζητάει βοήθεια από τους γιατρούς.

Ο Σον Γουέιν πήγαινε στην δουλειά του με το ποδήλατό του. Ξαφνικά, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους για να του κλέψουν το ποδήλατο. Εκείνος αντιστάθηκε και τότε, ο ένας του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο κεφάλι! Ο 34χρονος δεν τα έχασε και αφού κατάφερε να τους ξεφύγει συνέχισε για 800 μέτρα με το ποδήλατο μέχρι να φτάσει στον γιατρό προκειμένου να σώσει την ζωή του με το μαχαίρι των 15 εκατοστών καρφωμένο στο κεφάλι του!

Όλα έγιναν στην πόλη Στραντ κοντά στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική στις 19 Νοεμβρίου. Ο 34χρονος μόλις έφτασε στο νοσοκομείο με απίστευτη ψυχραιμία είπε: «Μήπως μπορεί να με δει ένας γιατρός;» Αμέσως σήμανε συναγερμός! Ο Σον Γουέιν μπήκε στο χειρουργείο και η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σταθερή. Όπως είπε ένας από τους γιατρούς, ο 34χρονος ήταν πολυ τυχερός παρότι το μαχαίρι είχε καρφωθεί πολύ βαθιά στο κρανίο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωτογραφίες του Γουέιν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και είναι πραγματικά σοκαριστικές. Όπως εντυπωσιακό είναι και το πόσο ψύχραιμος δείχνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.