ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιχειρήσαν να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη κρυμμένοι μέσα σε… στρώματα ύπνου(φωτο)

Επιχειρήσαν να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη κρυμμένοι μέσα σε… στρώματα ύπνου(φωτο)

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί στο Μαρόκο όταν άνοιξαν στρώματα ύπνου κατά τη διάρκεια ελέγχων για ναρκωτικά, και αντίκρισαν δύο ανθρώπους οι οποίοι είχαν κρυφτεί στο εσωτερικό σε μία προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, που κατάγονται από την υποσαχάρια Αφρική, οι οποίοι προσπάθησαν να ταξιδέψουν μέχρι την Ευρώπη κρυμμένοι (άγνωστο για πόσες ώρες ή μέρες) μέσα σε στρώματα ύπνου που μετέφερε ένα αυτοκίνητο στο Μαρόκο.

Αστυνομικοί που είδαν το όχημα και διενέργησαν ελέγχο, με την υποψία ότι μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά, έμειναν άφωνοι ανοίγοντας τα στρώματα και αντικρίζοντας μέσα τους δύο άνδρες.

Φωτογραφίες από την στιγμή της σύλληψης των δύο ανδρών δημοσίευσε στο Twitter ο Ισπανός γερουσιαστής Τζον Ινιαρίτου.

«Όσο δεν υπάρχουν ασφαλείς δίοδοι για τους αιτούντες ασύλου, καταστάσεις όπως αυτές θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται στα νότια σύνορα της Ευρώπης», έγραψε ο πολιτικός.

Οι δύο νεαροί άνδρες δεν εμφανίζουν προβλήματα υγείας και πρόκειται σύντομα να απελαθούν. Ο οδηγός του οχήματος που τους μετέφερε τράπηκε σε φυγή κατά τη διάρκεια του ελέγχου και διαφεύγει της σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.