ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λος Άντζελες: Αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα γυναίκας

Λος Άντζελες: Αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα γυναίκας

Φρίκη έχει προκαλέσει η πράξη ενός 27χρονου αστυνομικού στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε στο πτώμα 34χρονης γυναίκας.

«Θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου» είπε η μητέρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η οικογένεια της υπέβαλε μήνυση κατά του αστυνομικού για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και κακομεταχείριση σορού.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο 27χρονος αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, που είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών για να καταγράψει το περιστατικό και βλέποντας το πτώμα της Elizabeth χάιδεψε τα στήθη της, κάτι που καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του.

«Ένιωσα σοκ και αηδία» είπε η μητέρα της όταν την ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί στο πτώμα της κόρης της. «Είναι ένας εφιάλτης» πρόσθεσε σύμφωνα με τη New York Post.

Συγκίνηση προκάλεσε στο δικαστήριο το γράμμα που είχε γράψει ο 6χρονος γιος του θύματος, που ήθελε να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. «Μετά το χαμό της μαμάς μου και το τι της έκανες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα “γιατί”» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός πριν ασελγήσει το στο πτώμα προσπάθησε να απενεργοποιήσει την κάμερα που έφερε πάνω του, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι οι πράξεις του καταγράφηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα και βγήκε από τη φυλακή πληρώνοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.