Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Ατύχημα για την Γερμανίδα υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης – Σκόνταψε και έπεσε την ώρα της συνεδρίασης (φώτο)

Ατύχημα για την Γερμανίδα υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης – Σκόνταψε και έπεσε την ώρα της συνεδρίασης (φώτο)

Ένα απρόοπτο είχε η Γερμανίδα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιούλια Κλόκνερ, καθώς σκόνταψε κι έπεσε την ώρα της συνεδρίασης στην ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός δεν πρόσεξε πιθανόν ένα σκαλί κι έπεσε κάτω. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Η ίδια πάντως όταν σηκώθηκε, αντιμετώπισε την τούμπα μ΄ ένα ωραίο χαμόγελο που φαινόταν αν και στο πρόσωπό της φορούσε μάσκα.

Η άσχημη πτώση της Κλόκνερ σημειώθηκε στη διάρκεια συζήτησης στην Bundestag που αφορούσε τον προϋπολογισμό της Καγκελαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κλόκνερ, πρώην δημοσιογράφος και «Βασίλισσα του Κρασιού» για το 1995 στο κρατίδιο Ρηνανία Παλαταινάτο, είχε αναλάβει την αντιπροεδρία του CDU και ο γερμανικός Τύπος προεξοφλούσε ότι θα είναι η «νέα Μέρκελ».

Η Γιούλια με τα λακκάκια στα μάγουλα έχει πολλές ομοιότητες με το ίνδαλμά της .

Όπως και η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, έτσι και αυτή είναι ταμένη στο κόμμα . Γι΄αυτό και της γκρινιάζουν πολλές φορές ο σύντροφος αλλά και η οικογένειά της .

Για την 58χρονη Γιούλια η λέξη ρεπό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο.

Πρώην δημοσιογράφος, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί επαγγελματικά αναλαμβάνοντας την θέση της διευθύντριας σύνταξης στο περιοδικό οινοποιίας «Sommelier».

Ξεκινάει την ημέρα της πάντα με ένα φλιτζάνι πικρό καφέ και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας.

Η ίδια είναι αιμοδότρια και δωρήτρια οργάνων και προσπαθεί να διατηρήσει το βάρος της κάνοντας ποδήλατο.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει φιλανθρωπικό έργο. Είναι μέλος της Ένωσης για τα Παιδιά με μυική δυστροφία. Το 1996 προσχώρησε στην νεολαία του CDU και το 2003 έγινε δεκτή από το Εθνικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.