
Μία εταιρία ζαχαροπλαστικής από τον Καναδά κάνει το όνειρο πολλών γλυκατζίδων πραγματικότητα, καθώς αναζητά εργαζόμενους που να τρώνε τα παρασκευάσματά της.
Υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος που κάνει την θέση εργασίας ακόμη πιο ελκυστική, καθώς δεν χρειάζεται φυσική παρουσία στον Καναδά, καθώς γίνεται από οπουδήποτε στον κόσμο.
Η Candy Funhouse είναι ένα online ζαχαροπλαστείο που ψάχνει και full-time και part-time δοκιμαστές των γλυκών της. Ο «γλυκολόγος», όπως τον ονομάζει χαριτωμένα, θα γράφει απλώς ειλικρινείς αξιολογήσεις για γλυκά και σοκολάτες.
«Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ενθουσιασμό και ανυπομονησία να δοκιμάζουν προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Αναζητούμε ειλικρινείς και αντικειμενικές απόψεις για τα προϊόντα που θα δοκιμάζονται», γράφει η σχετική αγγελία, μιλώντας για δοκιμή 3.000 γλυκών προϊόντων.
Όσο για τις απολαβές, για τη μερική απασχόληση (15 ώρες τη βδομάδα) η εταιρία προσφέρει 30 δολάρια την ώρα και το ίδιο ποσό για ωράριο πλήρους απασχόλησης (40 ώρες εβδομαδιαίως).
Δεν χρειάζεται μάλιστα καμία εμπειρία. Οι αιτήσεις λήγουν στις 15 Φεβρουαρίου…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.