Χαρά στο κουράγιο της: 23χρονη έχει ήδη 11 παιδιά και θέλει άλλα… 100 (βίντεο)

Χαρά στο κουράγιο της: 23χρονη έχει ήδη 11 παιδιά και θέλει άλλα… 100 (βίντεο)

Η Κριστίνα Οζτούρκ δείχνει με τον πιο έντονο τρόπο την αγάπη της για τα παιδιά και την οικογένεια, καθώς έχει ήδη 11 και θέλει να αποκτήσει ακόμη 100.

Η μητέρα από τη Ρωσία είναι μόλις 23 ετών κι έχει ήδη αποκτήσει 11 βιολογικά παιδιά και ελπίζει να αποκτήσει κι άλλα 100, μέσω παρένθετων μητέρων.

Η Κριστίνα Οζτούρκ αγαπάει την οικογενειακή ζωή και μαζί με τον 56χρονο σύζυγό της, Γκαλίπ Οζτούρκ, είναι πρόθυμοι να δώσουν μέχρι και 800.000 λίρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει τουλάχιστον 105 παιδιά, όπως ανέφερε σε λογαριασμό που διατηρεί σε κοινωνικό δίκτυο.

«Δεν ξέρω πόσα θα είναι τελικά, αλλά σίγουρα δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε στα 11» είπε η μητέρα.

Εάν η Κριστίνα θέλει να πετύχει τον στόχο της μέχρι την ηλικία των 30 ετών, θα πρέπει να αποκτά 12 παιδιά κάθε χρόνο για τα επόμενα επτά χρόνια.

Η οικογένεια ζει στην παραθαλάσσια πόλη Batumi της Γεωργίας, όπου είναι νόμιμη η απόκτηση παιδιών από παρένθετες μητέρες, με την αμοιβή για κάθε γέννα να αγγίζει περίπου τις 8.000 λίρες.

Η Κριστίνα γεννήθηκε στη Μόσχα. Σε διακοπές που έκανε στην παραθαλάσσια πόλη, συνάντησε τον σύζυγό της, τον Γκαλίπ, που κατάγεται από την Τουρκία.

«Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τις παρένθετες μητέρες και δεν έχουμε άμεσες επαφές μαζί τους για να αποφύγουμε προβλήματα μετά την εγκυμοσύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα χρήματα να μην αποτελούν εμπόδιο, καθώς είναι εκατομμυριούχοι, το ζευγάρι σύντομα μπορεί να αποκτήσει, πιθανότατα, τη μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.