Ιάπωνας κροίσος αναζητά παρέα για μια βόλτα γύρω από τη… Σελήνη

Ιάπωνας κροίσος αναζητά παρέα για μια βόλτα γύρω από τη… Σελήνη

Πολυμελή -και συγκεκριμένα οκταμελή παρέα- για το ταξίδι που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στην Σελήνη αναζητά ένας γνωστός ιάπωνας κροίσος.

Μάλιστα διοργανώνει έναν διαγωνισμό για να βρει αυτά τα άτομα που θα τον συνοδεύσουν στο Διάστημα.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο 45χρονος Γιαζάκου Μαετζάουα πούλησε την διαδικτυακή εταιρεία μόδας Zozo Inc που διέθετε στον τραπεζικό όμιλο SoftBank Group Corp για περίπου 4 δισ. δολάρια.

Πέρσι, είχε ανακοινώσει πως αναζητούσε αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν σε ένα ντοκιμαντέρ, αλλά και μια εκλεκτή να τον συνοδέψει στο Διάστημα.

«Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε πέρσι ο Μαετζάουα σε μια ιστοσελίδα όπου καλεί υποψήφιες.

Στην πορεία γνώρισε τον Ελον Μασκ και του είπε ότι θέλει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο Διάστημα και είναι διατεθειμένος να πληρώσει ό,τι χρειάζεται για αυτό.

Ο νοτιοαφρικανός ιδιοκτήτης της Space X αποδέχτηκε το αίτημα και συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ενός οκταήμερου ταξιδιού στο οποίο ο Μαετζάουα θα φύγει από την Γη, θα κάνει μια τροχιά γύρω από την Σελήνη και θα επιστρέψει στην Γη.

To ταξίδι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2023 και στην συμφωνία προβλέπεται ότι ο ιάπωνας δισεκατομμυριούχος θα έχει και παρέα της δικής του επιλογής.

O διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου με τους υποψηφίους να στέλνουν αρχικά μια αίτηση στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό. Όσοι βρεθούν στην λίστα της προεπιλογής θα πρέπει να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και διαδικασίες online συνεντεύξεων στις οποίες θα συμμετέχει και ο Μαετζάουα.

Τώρα είναι άγνωστο εάν όσοι επιλεγούν θα πληρώσουν ή αν θα πάνε δωρεάν βόλτα γύρω στη Σελήνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.