ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ληστές για γέλια – Ληστές έπεσαν θύμα επίθεσης με βενζίνη από ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Ληστές για γέλια – Ληστές έπεσαν θύμα επίθεσης με βενζίνη από ιδιοκτήτη βενζινάδικου

Άφθονο γέλιο προκαλεί η είδηση ότι μία ομάδα ληστών που αποπειράθηκε να ληστέψει ένα βενζινάδικο, με τον ιδιοκτήτη να τους κάνει επίθεση.

Το βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος, άγνωστης ημερομηνίας ή προέλευσης δείχνει έναν πελάτη σε ένα βενζινάδικο να γεμίζει το αυτοκίνητό του με ντίζελ ή βενζίνη όταν ξαφνικά πλησιάζει ένα λευκό φορτηγό. Τρεις άντρες με κουκούλα κατεβαίνουν καθώς το φορτηγό σταθμεύει δίπλα στο αυτοκίνητό σε μια προσπάθεια να τον ληστέψουν.

Ωστόσο, το υποψήφιο θύμα έχει όπως φαίνεται γερά αντανακλαστικά και τους πετά απότομα βενζίνη ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του αλλά και το αυτοκίνητό του.

https://www.instagram.com/p/COTSNWGnGx-/?utm_source=ig_embed

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δύο από τους τρεις ληστές καλύπτονται από το εύφλεκτο υγρό και φαίνεται να πανικοβάλλονται.

Οι επίδοξοι ληστές καταφέρνουν να φύγουν από το σημείο παρόλο που συνέχιζαν να δέχονται ριπές… βενζίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία του συμβάντος αν και ορισμένοι στο Reddit ισχυρίζονταν πως ίσως βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.