Απίστευτοι στην Γαλλία: Κάλεσαν για εξηγήσεις τον Ρώσο πρέσβη γιατί έβαλε κυρώσεις σε Ευρωπαίους ως αντίποινα!

Απίστευτοι στην Γαλλία: Κάλεσαν για εξηγήσεις τον Ρώσο πρέσβη γιατί έβαλε κυρώσεις σε Ευρωπαίους ως αντίποινα!

Ο πρέσβης της Ρωσίας στη Γαλλία εκλήθη εσπευσμένα στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και του εξέφρασαν την δυσαρέσκειά του για τις κυρώσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έχει θέσει η Ρωσία κατά εναντίον Ευρωπαίων αξιωματούχων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου. Το υπουργείο αναφέρθηκε στον Ρώσο επιτετραμμένο πως οι νέες κυρώσεις σε Ευρωπαίους αξιωματούχους δεν συμβάλλουν στη μείωση της έντασης με την ΕΕ.

Την ίδια ώρα εξέφρασε και την ανησυχία του για το ότι η Μόσχα ζήτησε από τις ξένες αποστολές να προσλάβουν ντόπιο προσωπικό. Να σημειωθεί πως η Μοσχα προχώρησε στις κυρώσεις ως απάντηση στην απέλαση Ρώσων διπλωμάτων από διάφορα κράτη, όπως η Βουλγαρία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Λιθουανία και η Πολωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα ξεκίνησε όταν οι τσεχικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι Ρώσοι αξιωματικοί στις υπηρεσίες πληροφοριών πίσω από μια έκρηξη το 2014 σε μια στρατιωτική αποθήκη στο χωριό Vrbetice.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.