ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βρετανός φωτογράφισε ιπτάμενο αντικείμενο λίγο πριν εξαφανιστεί (φώτο)

Βρετανός φωτογράφισε ιπτάμενο αντικείμενο λίγο πριν εξαφανιστεί (φώτο)

Ο Μάθιου Έβανς έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του ενός αντικειμένου, που ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για UFO. Πώς περιγράφει τις κινήσεις του μέχρι που χάθηκε από τον ορίζοντα.

Ένας 36χρονος πιστεύει ότι φωτογράφισε ένα UFO για δέκα δευτερόλεπτα πάνω από την θάλασσα του Ντέβον, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Μάθιου Έβανς εντόπισε το φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης στον ουρανό, την περασμένη εβδομάδα.

Οι φωτογραφίες που πρόλαβε να βγάλει, δείχνουν τέσσερα φώτα σε σχηματισμό τριγώνου, σε βραδινή ώρα.

Όπως αναφέρει ο Έβανς, πρόλαβε για λίγα δευτερόλεπτα να βγάλει το κινητό του και να τραβήξει τις φωτογραφίες καθώς το αντικείμενο εξαφανίστηκε από την ορατότητά του σε μακρινή απόσταση, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

«Δεν γινόταν να μην το δω» αναφέρει ο άνδρας από το Τίντμαουθ του Ντέβον και συμπληρώνει: «Από το παράθυρο της κουζίνας μου έχω πολύ καλή θέα στην θάλασσα και στον ορίζοντα. Δεν κινούνταν όπως ένα αεροπλάνο. Πήγαινε αρκετά πιο αργά και ανεβοκατέβαινε για λίγο, μέχρι να περάσουν περίπου δέκα δευτερόλεπτα».

Ο αυτόπτης μάρτυρας προσθέτει: «Έμεινε σε ένα σημείο για όσο χρόνο χρειάστηκε να πάρω το κινητό μου και να βγάλω αυτές τις λήψεις. Μετά απομακρύνθηκε με ταχύτητα και δεν το ξαναείδα. Το φως ήταν ιδιαίτερα έντονο. Δεν ήξερα τι μπορεί να είναι και για αυτό, το τράβηξα φωτογραφία».

https://twitter.com/MailOnline/status/1411939168066879488

Σύμφωνα με τον Μάθιου Έβανς, «είναι δύσκολο να πω τι ήταν αλλά υποθέτω ότι πρόκειται για ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.