ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδιανόητο – Δασκάλα στις ΗΠΑ: «Μην κρίνεται τους παιδόφιλους επειδή θέλουν να κάνουν σεξ με ένα 5χρονο παιδί»!

Απολύθηκε λίγο αργότερα

Αδιανόητο – Δασκάλα στις ΗΠΑ: «Μην κρίνεται τους παιδόφιλους επειδή θέλουν να κάνουν σεξ με ένα 5χρονο παιδί»!

Μια εκπαιδευτικός  που ακούστηκε σε ένα βίντεο να λέει στους μαθητές να μην «κρίνουν» τους παιδόφιλους επειδή «θέλουν να κάνουν σεξ» με παιδιά(!) απολύθηκε.

Η Amber Parker απολύθηκε ως καθηγήτρια αγγλικών από το Franklin High School επειδή είπε στους μαθητές να αποκαλούν τους παιδόφιλους “MAPs” – ή “Minor Attracted Persons” – δηλαδή «πρόσωπα που έλκονται από ανήλικους» έναν όρο που επιχειρεί να εξωραΐσει και να  επαναπροσδιορίζει τη λέξη παιδόφιλος.

«Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις τέτοιους ανθρώπους. Σταμάτα, Ντιέγκο. Δεν θα τους λέμε έτσι», ακούγεται να λέει h 53χρονη δασκάλα στο βίντεο 18 δευτερολέπτων.

«Θα τους ονομάζουμε MAPs. Επομένως, μην κρίνετε τους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή θέλουν να κάνουν σεξ με ένα πεντάχρονο παιδί»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.