ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδιανόητο έγκλημα στην Βραζιλία: Σκότωσαν 7 μηνών έγκυο κοπέλα – Της είχαν ανοίξει την κοιλιά

Η αστυνομία το βλέπει ως «μακάβριο τελετουργικό»

Αδιανόητο έγκλημα στην Βραζιλία: Σκότωσαν 7 μηνών έγκυο κοπέλα – Της είχαν ανοίξει την κοιλιά

Αδιανόητα άγρια δολοφονία μιας εγκύου συνέβη στη Βραζιλία. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή, με τα γεννητικά της όργανα ακρωτηριασμένα και την κοιλιά της ανοιγμένη, μέρος ενός «μακάβριου τελετουργικού» σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Ohana Karolin, μόλις 24 ετών μητέρα ήδη τεσσάρων ακόμα παιδιών, από την επαρχία Mogi Guacu στο Σάο Πάολο, ήταν επτά μηνών έγκυος όταν τη σκότωσαν με φρικτό τρόπο την Τετάρτη.

Περαστικοί είδαν το ακρωτηριασμένο πτώμα της σε μια περιοχή, όπου υπάρχουν πολλές εκκλησίες διαφόρων δογμάτων και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η νεαρή μητέρα φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι όταν βρέθηκε νεκρή ενώ οι αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν τις παντόφλες της, το σορτσάκι της και κάποια κέρματα δίπλα στο ακρωτηριασμένο πτώμα της.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η γυναίκα θυσιάστηκε στο πλαίσιο ενός «μακάβριου τελετουργικού». Ο πρώην σύζυγος της 24χρονης Ohana και πατέρας των παιδιών της κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα ενώ ερευνάται -ως λιγότερο πιθανό- το σενάριο κάποιος σύντροφός της να κρύβεται πίσω από το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία κάποιου φίλου της σε τοπικό σάιτ, την οποία αναμεταδίδει η Daily Mail, «γνώρισε κάποια σκληρή συμμορία και απομακρύνθηκα λίγο από εκείνη εξαιτίας αυτού. Αλλά δεν ξέρω τι συνέβη. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και όλοι τη συμπαθούσαν».

Κάποιος άλλος φίλος της 24χρονης μητέρας, υποστήριξε ότι την είδε μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο γύρω στα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας της δολοφονίας της ενώ το ίδιο ισχυρίζονται και άλλοι μάρτυρες.

Στο Portal dos Lagos, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη της σορού της Ohana, οι κάτοικοι κάνουν συχνά λειτουργίες και αγρυπνίες στην ύπαιθρο, οπότε η αστυνομία εικάζει ότι κάποιος θα έχει δει κάτι που θα τους βοηθήσει να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τη βάρβαρη δολοφονία της Omaha συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.