ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αδιανόητο: Εκπομπή στη Βρετανία έβαλε άνδρες να δείξουν τα πέη τους σε ανήλικα παιδιά! (φώτο)

Ξέφυγαν στη Βρετανία - Άνδρες έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα σε ανήλικα παιδιά

Αδιανόητο: Εκπομπή στη Βρετανία έβαλε άνδρες να δείξουν τα πέη τους σε ανήλικα παιδιά! (φώτο)

Ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής τα όσα έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας, «Naked Education», η οποία προβάλλεται στο Channel 4. 

Παρουσιαστές του είναι οι Anna Richardson, Yinka Bokinni και Dr. Alex George, και σύμφωνα με τους δημιουργούς του έχει ως στόχο να προωθήσει θετικά μηνύματα για το σώμα μας και να μάθει στους νεαρούς συμμετέχοντες περισσότερα για αυτό.

Ωστόσο η πραγματικότητα διαφέρει καθώς σε ένα από τα τελευταία του επεισόδια έβαλε ενήλικες άνδρες να γδυθούν και να δείξουν τα πέη τους σε ανήλικα παιδιά, κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. 

https://twitter.com/OliLondonTV/status/1644669657322864640?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1644669657322864640%7Ctwgr%5E9d045335e98e2ab76f07ec2a7a32abd1fac541bf%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fel%2Farticle%2F3akqnn%2Fekpomph-sth-bretania-ebale-andres-na-dei3oyn-ta-peh-toys-se-anhlika-paidia

Στο εν λόγω επεισόδιο οι παραγωγοί θέλησαν να δείξουν στους ανήλικους -ηλικίας μεταξύ 14 με 17 ετών- πώς φαίνεται ένα πέος κανονικού μεγέθους. Αφού τους ενημέρωσαν ότι ένα μέσο μέγεθος είναι τα 7,5 εκατοστά, έφεραν μπροστά τους τέσσερις άνδρες με ρόμπες, οι οποίοι γδύθηκαν μπροστά τους με σκοπό να τους δείξουν τα πέη τους.

Όπως ανέφεραν κάποια από τα παιδιά που συμμετέχουν στην εκπομπή, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν γυμνούς άνδρες από κοντά. Μάλιστα, οι παρουσιαστές τους ζήτησαν να συγκρίνουν τα πέη και να βρουν αυτό που είναι κοντά στον προαναφερθέντα μέσο όρο.

Το επεισόδιο δέχθηκε αρκετά έντονη κριτική, με ένα από τα κορίτσια, το οποίο ήταν 14 ετών, να κοιτάει από την άλλη πλευρά λέγοντας: «δεν μπορούσα να επεξεργαστώ όλη αυτή την πληροφορία με τόσους γυμνούς άνδρες μπροστά μου».

Οι παραγωγοί της σειράς αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι στην εκπομπή που να μην μαθαίνουν οι ανήλικοι στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης του σχολείου και πως το γυμνό σώμα είναι κάτι φυσιολογικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ενήλικες γδύνονται μπροστά στους ανήλικους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.