ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγγλία: Το αγόρι που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 στις 11:11 έγινε σήμερα 11 ετών (φωτο)

Ήταν ο τυχερός αριθμός της μητέρας του

Αγγλία: Το αγόρι που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 στις 11:11 έγινε σήμερα 11 ετών (φωτο)

Ένα αγόρι στη Βρετανία που γεννήθηκε στις 11:11 π.μ. της 11ης Νοεμβρίου 2011 γίνεται σήμερα 11 ετών και γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο μαθητής Daniel Saunders, από το Bishop’s Stortford του Herts της Βρετανίας γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, έχοντας δεθεί στενά με τον αριθμό 11 από την ημέρα που γεννήθηκε.

Ο Daniel είπε:

«Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτά τα γενέθλια! Είναι πιο συναρπαστικά από οποιαδήποτε άλλα γενέθλια είχα. Ο αριθμός 11 είναι κύριος αριθμός στην αριθμολογία και σημαίνει ότι έχω καλές προοπτικές στο μέλλον. Είναι ο τυχερός μου αριθμός και είναι εύκολο να τον θυμάμαι. Κανείς δεν ξεχνάει τα γενέθλιά μου!»

Όπως αναφέρει η βρετανική «Independent», η μητέρα του, Charlotte, λέει ότι ο αριθμός 11 ήταν επίσης ο τυχερός της αριθμός από το δημοτικό σχολείο – κάτι που έκανε τη γέννηση του παιδιού της ακόμα πιο αξιοσημείωτη.

Ο Daniel ήταν να γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2011, ωστόσο μία εβδομάδα νωρίτερα είπαν στη μητέρα του πως ο γιος της είχε πάρει μία περίεργη θέση.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τον μετακινήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, και έτσι προγραμμάτισαν τη γέννησή του με καισαρική στις 11 Νοεμβρίου.


Ωστόσο, και εκείνη τη μέρα καθυστέρησε η γέννηση καθώς βρισκόταν κάτω από τα πλευρά της μητέρας του και έτσι οι χειρουργοί χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο για να τον βγάλουν έξω. Η μητέρα του είπε: «εμφανιστήκαμε στις 6 το πρωί και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να μας καλέσουν. Θα είχε βγει νωρίτερα, αλλά ήταν κάτω από τα πλευρά μου και άργησε λίγο».

«Είναι εκπληκτικό που γεννήθηκε με όλα αυτά τα 11. Ήταν ο τυχερός μου αριθμός από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι πολύ ιδιαίτερο να το μοιράζομαι μαζί του», είπε, επίσης, η μητέρα του.

Ο πατέρας του, Jason, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα ότι θα ήταν δυνατό να γεννηθεί στις 11:11 στις 11/11 του 2011. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μέρα τώρα που κλείνει τα 11».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.