ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιματοχυσία χωρίς τέλος στο Ιράν: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε διαδήλωση (βίντεο – σκληρές εικόνες)

Από τις 17 Σεπτεμβρίου περισσότεροι από 150 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις διαδηλώσεις

Αιματοχυσία χωρίς τέλος στο Ιράν: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε διαδήλωση (βίντεο – σκληρές εικόνες)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Ιράν, όπου οι διαδηλωτές συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους και οι γυναίκες μάχονται για τα δικαιώματά τους, μετά το θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί, η οποία έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία ηθών της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες, ένα νέο σκληρό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνεται νεαρή γυναίκα που έχει δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι στη διάρκεια διαδήλωσης στην περιοχή Μασάντ στα βορειοανατολικά του Ιράν.

Στο βίντεο η νεαρή γυναίκα είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα και έχει βαρύ τραύμα στο κεφάλι της, ενώ είναι άγνωστο το αν είναι ακόμα ζωντανή. Γύρω της άλλες γυναίκες, προσπαθούν να βοηθήσουν και φωνάζουν απελπισμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι από τις 17 Σεπτεμβρίου, οπότε και άρχισαν οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί- έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 150 άνθρωποι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.