ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην αυριανή ακολουθία λόγω δυσφορίας

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην αυριανή ακολουθία λόγω δυσφορίας

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα αισθάνθηκε δυσφορία και έλαβε «απρόθυμα» την απόφαση να μην δώσει το «παρών». Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα συμμετάσχει στην σημερινή εκδήλωση.

«Η βασίλισσα απόλαυσε πολύ τη σημερινή παρέλαση και την επίδειξη των αεροσκαφών, αλλά αισθάνθηκε κάποια δυσφορία. Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και τα όσα απαιτούνται για να συμμετάσχει στην αυριανή ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, η Αυτού Μεγαλειότητα με μεγάλη απροθυμία αποφάσισε ότι δεν θα δώσει το παρών», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η βασίλισσα ανυπομονεί να συμμετάσχει στην αποψινή εκδήλωση φωταγώγησης στο Κάστρο του Γουίνδσορ και θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έκαναν σήμερα την ημέρα αξέχαστη», προσθέτει.

Η αποψινή εκδήλωση είναι το επόμενο σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο του Ιωβηλαίου.

Πρόκειται για μια διπλή τελετή που περιλαμβάνει τη βασίλισσα και τον εγγονό της πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου βρίσκεται το «Δέντρο των Δέντρων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα ανάψει όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αγγίξει συμβολικά μια σφαίρα, περίπου 35 χλμ. μακριά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.