ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντικαταστάθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στο Βατικανό – Με απόφαση του Β.Πούτιν

Μετά την εμπλοκή για τα περί ύπαρξης ειρηνευτικού σχεδίου του Πάπα

Αντικαταστάθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στο Βατικανό – Με απόφαση του Β.Πούτιν

Με απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν ο Ρώσος διπλωμάτης και πρώην υπουργός πολιτισμού Αλεξάντρ Αβντέγεφ απομακρύνθηκε από την θέση του πρέσβη της χώρας στο Βατικανό.

Στην θέση αυτή με διάταγμα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν διορίσθηκε ο πρώην μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Ιβάν Σολτανόφσκι.

Ο πρέσβης της Ρωσίας στο Βατικανό αντικαταστάθηκε εν μέσω δηλώσεων του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκου για μυστική ειρηνευτική αποστολή σκοπός της οποίας είναι ο τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία, επισημαίνει ο ρωσικός όμιλος ΜΜΕ RBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ποντίφικας είχε αναφέρει στις αρχές Μαΐου ότι το Βατικανό καταβάλλει τέτοιες προσπάθειες. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχε επισημάνει τότε ότι δεν έχει λάβει από το Βατικανό κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις ή σχέδια. Την ίδια περίοδο στην Ιταλία είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας «με την ευλογία του Πατριάρχη Κύριλλου» ο επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών σχέσεων, μητροπολίτης Αντώνιος ο οποίος συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.