ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απίστευτη γκάφα: Ταξίδεψε 3.000 μίλια για να… πάει σε λάθος γάμο (βίντεο)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Απίστευτη γκάφα: Ταξίδεψε 3.000 μίλια για να… πάει σε λάθος γάμο (βίντεο)

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ ήθελε απλά να πάει στο γάμο της καλύτερής της φίλης αλλά ένα λάθος έμελλε να την βάλει σε μεγάλες περιπέτειας και σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, Arti Mala πέταξε από την Ουάσιγκτον με προορισμό την Σκωτία όπου θα γινόταν ο γάμος της φίλης της. Όταν προσγειώθηκε στη Γλασκώβη, πήρε ένα ταξί που θα την πήγαινε στην τελετή. Ωστόσο, όταν έφτασε στο Pollokshaws Burgh Hall, συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος της.

Δεν της πήρε πολύ ώρα για να καταλάβει ότι το ζευγάρι που παντρευόταν δεν ήταν οι φίλοι της. Το ζευγάρι που αντάλλαζε τους όρκους λεγόταν Caitlin και Stephen και της ήταν εντελώς άγνωστοι.

Η Arti όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε έχει ζωγραφισμένη την απογοήτευση στο πρόσωπό της.

«Ταξίδεψα περισσότερο από 3.000 μίλια για να εμφανιστώ σε λάθος γάμο», γράφει το σχόλιο στο βίντεο που ανέβασε. Στη συνέχεια του βίντεο, η Arti φαίνεται να διασκεδάζει στον σωστό γάμο που γινόταν ένα μίλι από το σημείο που είχε πάει αρχικά.

Το λάθος της

Όπως αποκάλυψε αργότερα, το λάθος είχε γίνει στη συνεννόηση με το Uber που την παρέλαβε από το σπίτι που είχε νοικιάσει στην πόλη, για να την πάει στον γάμο. Το μπέρδεμα έγινε διότι υπήρχαν δύο αίθουσες για εκδηλώσεις γάμων με παρόμοιο όνομα.

Η μία ήταν Pollokshields Burgh Hall, ωστόσο η Arti πήγε στο Pollokshaws Burgh Hall.

Για καλή της τύχη, η απόσταση ήταν μόλις έξι λεπτά με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προλάβει να πάει στον σωστό γάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, έδειξε να διασκεδάζει με το «λάθος» ζευγάρι την γκάφα της, ενώ όταν ανέβασε το βίντεο, ευχαρίστησε την Caitlin και τον Stephen που την κέρασαν ποτό στον γάμο τους και σεβάστηκαν την περιπέτειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.