ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας»

Η δοκιμή παραβιάζει σειρά αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας»

Oι ΗΠΑ «καταδικάζουν» την εκτόξευση δύο βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα, ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε μάλιστα πως η δοκιμή παραβιάζει σειρά αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι εντόπισε την εκτόξευση αυτών που θεωρεί πως ήταν βαλλιστικοί πύραυλοι μικρού βεληνεκούς περί τις 08:00 (τοπική ώρα· 01:00 ώρα Ελλάδας) από τοποθεσία κοντά στη Χαμόνγκ, στις ανατολικές ακτές της Βόρειας Κορέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έφθασαν σε υψόμετρο 20 χιλιομέτρων και κατέπεσαν στη θάλασσα σε απόσταση 190 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εκτοξεύθηκαν. Πρόκειται για την έκτη δοκιμή πυραύλων της Βόρειας Κορέας μέσα στον Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.