ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Λευκή σημαία» από Β.Ζελένσκι: «Οι Ρώσοι να μιλήσουν μαζί μας για να τελειώσουν οι εχθροπραξίες»

Νέο διάγγελμα από τον Β.Ζελένσκι

«Λευκή σημαία» από Β.Ζελένσκι: «Οι Ρώσοι να μιλήσουν μαζί μας για να τελειώσουν οι εχθροπραξίες»

Ένα ακόμη διάγγελμα έκανε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος αφού τόνισε ότι η Δύση τους άφησε μόνος του έκανε έκκληση προς τη Ρωσία για διάλογο, ώστε να τελειώσουν οι εχθροπραξίες.

«Αργά ή γρήγορα, η Ρωσία θα πρέπει να μιλήσει μαζί μας, να μας πει πώς να τερματίσουμε τις εχθροπραξίες και να σταματήσουμε αυτή την εισβολή, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η συζήτηση, τόσο λιγότερες απώλειες θα είναι» επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε πως ο κόσμος θα συνεχίσει να βλέπει τι γίνεται στην Ουκρανία από μακριά, επισημαίνοντας πως οι κυρώσεις που έχουν ανακοινωθεί κατά της Ρωσίας δεν είναι αρκετές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.