ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σύρος ΥΦΕΞ μετέβη στην Μόσχα για διαπραγματεύσεις

Ο Σύρος ΥΦΕΞ μετέβη στην Μόσχα για διαπραγματεύσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας Fayssal Al-Mikdad μετέβη στην Μόσχα. Στόχος της επίσκεψης είναι η συζήτηση της πρωτοβουλίας του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ και του ΣΑΚ Lakhdar Brahimi σχετικά με την επίλυση της συριακής διαμάχης.

Τώρα ο Brahimi βρίσκεται στην Συρία, όπου παρουσίασε στην Δαμασκό και στην εσωτερική αντιπολίτευση μια πρωτοβουλία, η οποία εγκρίθηκε από τους εκπροσώπους της Ρωσίας και των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα στην Γενεύη.

Η πρωτοβουλία του Brahimi προβλέπει την δημιουργία στην Συρία μιας μεταβατικής κυβέρνησης δίχως την συμμετοχή των Αλεβιτών και των ριζοσπαστικών Σουνιτών. Υποτίθεται, πως ο πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Όμως δεν θα μπορέσει να δηλώσει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2014.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.