ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

HΠΑ και Ντόναλντ Τραμπ στηρίζουν την ιταλική κυβέρνηση στην μετωπική με Βρυξέλλες: «Συμφωνώ 100% με τη Ρώμη»

HΠΑ και Ντόναλντ Τραμπ στηρίζουν την ιταλική κυβέρνηση στην μετωπική με Βρυξέλλες: «Συμφωνώ 100% με τη Ρώμη»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να συγκρουστεί με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και απηύθυνε την στήριξή του στον πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, υποστηρίζοντας ότι «εργάζεται πολύ σκληρά» για την οικονομία της χώρας του και θα πετύχει.

Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε στο Twitter λίγες ημέρες αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τον προϋπολογισμό της Ιταλίας για το 2019 με το σκεπτικό ότι παραβιάζει τους ευρωπαϊκούς κανόνες και ζήτησε από τη Ρώμη να υποβάλει ένα νέο προσχέδιο μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι «συμφωνεί 100% με την Ιταλία και στη σκληρή γραμμή που ακολουθεί η χώρα αυτή στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.