ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βγήκε από το νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον

Βγήκε από το νοσοκομείο η Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το Πρεσβυτεριανό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης σήμερα, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μπιλ, την κόρη της Τσέλσι και μία βοηθό της, αναφέρουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι παρόντες στο σημείο.

Οι τέσσερίς τους εγκατέλειψαν το κτήριο του νοσοκομείου και επιβιβάσθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο απομακρύνθηκε αμέσως.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό που πρόκειται να μεταφερθεί η Κλίντον, ούτε εάν έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε νοσηλευθεί έπειτα από τον εντοπισμό θρόμβου στο αίμα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου παρέπεμψε για οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την κατάσταση της Κλίντον στο γραφείο της στο ΥΠΕΞ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.