ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ.Τραμπ για ακύρωση επίσκεψης στη Δανία: «Δεν μιλάς έτσι στις ΗΠΑ» (βίντεο)

Ντ.Τραμπ για ακύρωση επίσκεψης στη Δανία: «Δεν μιλάς έτσι στις ΗΠΑ» (βίντεο)

Το θέμα έγινε παγκόσμιο viral, με την Δανία, στην οποία ανήκει το τεράστιο νησί να απαντά με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή με δηλώσεις της πρωθυπουργού της χώρας, πως κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο και αδιανόητο.

Ο Τραμπ, από την πλευρά του, έδειξε εξ αρχής πως δεν… χώνεψε την αρνητική αυτή απάντηση. Αρχικά ακύρωσε προγραμματισμένη του επίσκεψη (!) στην Δανία και μετά… απασφάλισε!

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, επιτέθηκε στην Δανή πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «θα αρκούσε μια αρνητική απάντηση, ένα όχι δεν ενδιαφερόμαστε αντί για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν, λέγοντας στην συνέχεια:

«Δεν μιλάει σε μένα. Μιλάει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν μιλάς έτσι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής»!

Ακόμη τόνισε πως η ιδέα δεν είναι καν δική του, λέγοντας πως την διατύπωσε πρώτη φορά ο Τρούμαν, συμπληρώνοντας πως και εκείνος το θεωρεί καλή ιδέα ακόμη και για την Δανία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.