ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκός Οίκος: «Παράλογη η καθυστέρηση στο διορισμό Χέιγκελ»

Λευκός Οίκος: «Παράλογη η καθυστέρηση στο διορισμό Χέιγκελ»

  Οποιαδήποτε καθυστέρηση της επικύρωσης του διορισμού του εκ μέρους της Γερουσίας θα ήταν «παράλογη», καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει τον ρεπουμπλικανό πρώην γερουσιαστή Τσακ Χέιγκελ για τη θέση του υπουργού Άμυνας, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

  Η καθυστέρηση αυτή δεν στέλνει θετικά μηνύματα στο στρατό ή στους συμμάχους των ΗΠΑ, τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζος Έρνεστ.

  Σημείωσε παράλληλα ότι δεν είναι λογικό οι Ρεπουμπλικανοί στη Γερουσία καθυστερούν την ψηφοφορία για την επικύρωση ενός υποψηφίου ο οποίος είναι μέλος του κόμματός τους, τόνισε.

  Έκκληση να επικυρωθεί ο διορισμός Χέιγκελ έκανε και ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Χάρι Ριντ, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι πολλοί Ρεπουμπλικάνοι δεν θα ψηφίσουν υπέρ του, με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσει τις 60 ψήφους οι οποίες απαιτούνται.

  Οι Δημοκρατικοί, οι οποίοι στηρίζουν ομόφωνα τον Χέιγκελ, ελέγχουν τις 55 από τις 100 έδρες της Γερουσίας.

  Στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, είπε ότι δεν είναι σαφές το αν θα βρεθούν αρκετοί ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές να τον ψηφίσουν.

  Σύμφωνα με το στέλεχος αυτό, ορισμένοι γερουσιαστές ζητούν περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να αποφασίσουν αν θα τον στηρίξουν.

  Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η γενική αίσθηση είναι ότι ο διορισμός τελικά θα επικυρωθεί, εκτός αν υπάρξει κάποια αναπάντεχη έκπληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.