ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μπάιντεν: Έδωσε στη δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις

Τ.Μπάιντεν: Έδωσε στη δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε, λίγη ώρα πριν από το πρώτο debate, τις φορολογικές του δηλώσεις ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα το επιτελείο του Μπάιντεν κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ αντίπαλό του να κάνει το ίδιο.

Σύμφωνα με τα φορολογικά δεδομένα του Μπάιντεν, ο ίδιος και η σύζυγός του Τζιλ πλήρωσαν περισσότερα από 346.000 δολάρια σε ομοσπονδιακούς και άλλους φόρους το 2019, έχοντας δηλώσει εισόδημα περίπου 985.000 δολαρίων. Στη συνέχεια ζήτησαν επιστροφή περίπου 47.000 δολαρίων λόγω υπερβολικής φορολόγησης.

Σήμερα δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα οι φορολογικές δηλώσεις της Κάμαλα Χάρις, της υποψήφιας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών.

«Πρόκειται για ιστορικό επίπεδο διαφάνειας που αποσκοπεί να ανακτήσουν οι Αμερικανοί την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια φορά στο ότι οι ηγέτες τους θα φροντίζουν για τον λαό και όχι για τα δικά τους κέρδη», είπε στους δημοσιογράφους η Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, η υποδιευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν. «Κύριε πρόεδρε, δώστε τις δικές σας φορολογικές δηλώσεις ή βουλώστε το», πρόσθεσε.

Καθώς ένα εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει και ο χρόνος τελειώνει για να αλλάξουν άποψη ή να επηρεαστούν οι αναποφάσιστοι, το διακύβευμα είναι τεράστιο σ’ αυτήν την πρώτη τηλεμαχία, πέντε εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τηλεμαχία, η πρώτη από τις τρεις συνολικά, θα διαρκέσει 90 λεπτά και θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο Κέις Γουέστερν Ριζέρβ του Κλίβελαντ. Τραμπ και Μπάιντεν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια σειρά θεμάτων, από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, μέχρι τον διορισμό της συντηρητικής δικαστού Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ στο Ανώτατο Δικαστήριο και τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις για φυλετική δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.