ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πανηγυρίζουν οι φιλότουρκοι του ΝΑΤΟ & του Βερολίνου για την εκλογή Τ.Μπάιντεν και βρίζουν Ντ.Τραμπ!

Πανηγυρίζουν οι φιλότουρκοι του ΝΑΤΟ & του Βερολίνου για την εκλογή Τ.Μπάιντεν και βρίζουν Ντ.Τραμπ!

Πανηγυρίζουν το ΝΑΤΟ & το Βερολίνο τα οποία έχουν γνωστό φιλότουρκο προσανατολισμό για την ανακοίνωση της εκλογής του Τζο Μπάιντεν από τα ΜΜΕ και μάλιστα επιτίθενται στον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο φιλότουρκος Γενς Στόλτεμπεργκ δήλωσε : «Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη», τόνισε, προσθέτοντας: «Συγχαίρω τον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του ως επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ & την Κάμαλα Χάρις ως Αντιπρόεδρο.

Γνωρίζω τον Τζο Μπάιντεν ως ισχυρό υποστηρικτή της Συμμαχίας μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του. Ένα ισχυρό NATO είναι καλό τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη»

https://twitter.com/jensstoltenberg/status/1325140665940860936?s=20

«Ανακούφιση» για την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ο φιλότουρκος αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, σε μια μάλλον απροσδόκητη αντίδραση.

«Η Αμερική ψήφισε, ο κόσμος αναστενάζει με ανακούφιση (…) Αυτή η εκλογή αποτελεί ισχυρό παράδειγμα για την δύναμη της δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Σολτς σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του περιοδικού Der Spiegel, με αφορμή τη νίκη του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις.

Όπως τόνισε, η ικανοποίησή του οφείλεται στο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «περιφρόνησε της αρχές της δημοκρατικής συνύπαρξης, βλάπτοντας τους πυλώνες της διεθνούς τάξης». Μάλιστα σημείωσε ότι οι ΗΠΑ είναι και θα παραμείνουν ο πιο κοντινός εταίρος και σύμμαχος της Ευρώπης στον κόσμο.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τις δηλώσεις του Τζέφρι Πάιατ, αντιλαμβανόμαστε πως το ενδεχόμενο της «τιμωρίας» της Τουρκίας από τον Τζο Μπάιντεν απομακρύνεται σημαντικά, μάλλον το αντίθετο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.