Αλ Ζαουάχρι – Επιβεβαιώνουν οι ΗΠΑ: «Δεν έχουμε DNA – Αλλά ο θάνατός του είναι βέβαιος» 

Δήλωση εκπροσώπου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου

Αλ Ζαουάχρι – Επιβεβαιώνουν οι ΗΠΑ: «Δεν έχουμε DNA – Αλλά ο θάνατός του είναι βέβαιος» 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν επιβεβαίωση με DNA για τον θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι στο κέντρο της Καμπούλ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, όμως επαλήθευσαν την ταυτότητά του μέσω άλλων πηγών.

“Δεν έχουμε επιβεβαίωση DNA. Δεν θα αποκτήσουμε αυτή την επιβεβαίωση. Εντελώς ειλικρινά, βάσει πολλών πηγών και μεθόδων από τις οποίες έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες, δεν το χρειαζόμαστε”, είπε ο εκπρόσωπος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι σε μια συνέντευξη στο δίκτυο CNN.

“Έχουμε οπτική επιβεβαίωση, αλλά έχουμε επίσης επιβεβαίωση μέσω άλλων πηγών.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κίρμπι είπε επίσης πως υπάρχει ακόμη μια μικρή παρουσία της αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.