ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν στην Αγροτική έκθεση του Παρισιού – Ζητούν την παραίτηση του Ε.Μακρόν (βίντεο) 

«Μακρόν, σπέρνεις τους σπόρους για μια καταιγίδα – πρόσεχε τι θερίζεις»

Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν στην Αγροτική έκθεση του Παρισιού – Ζητούν την παραίτηση του Ε.Μακρόν (βίντεο) 

Εξαγριωμένοι Γάλλοι αγρότες εισέβαλαν στην μεγάλη αγροτική έκθεση του Παρισιού το Σάββατο ζητώντας την παραίτηση του Εμανουέλ Μακρόν. 

Ο Μακρόν, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα με τους ηγέτες των συνδικάτων Γάλλων αγροτών, ήταν προγραμματισμένο να περπατήσει στα σοκάκια της αγροτικής έκθεσης, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συζήτηση που ήθελε να πραγματοποιήσει στην έκθεση με αγρότες, μεταποιητές τροφίμων και λιανοπωλητές, αφού τα συνδικάτα αγροτών δήλωσαν ότι δεν θα εμφανιστούν.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται σε όλη την Ευρώπη, ζητώντας καλύτερο εισόδημα, λιγότερη γραφειοκρατία και καταγγέλλοντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό από φθηνά ουκρανικά προϊόντα που εισάγονται για να βοηθήσουν την πολεμική προσπάθεια του Κιέβου.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δεκάδες τρακτέρ έφτασαν στη γαλλική πρωτεύουσα, κορνάροντας δυνατά. Ένα τρακτέρ έφερε μια πινακίδα που έγραφε: «Μακρόν, σπέρνεις τους σπόρους για μια καταιγίδα – πρόσεχε τι θερίζεις».

«Κάποιοι αγρότες θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τον πρόεδρο (Μακρόν) να εισέλθει στην εμπορική έκθεση», δήλωσε στο Reuters ο Ζαν Λεφέβρ, μέλος της FNSEA, του μεγαλύτερου αγροτικού συνδικάτου της Γαλλίας. «Και αν μπει μέσα, θα ενοχλήσουν τον περίπατό του».

Η έκθεση στο Παρίσι είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη Γαλλία, που προσελκύει περίπου 600.000 επισκέπτες σε εννέα ημέρες, σύμφωνα με το France 24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.