ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιζ Τρας: Στην ομιλία της παραίτησης έβαλε το ίδιο φόρεμα που συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν πεθάνει!

Καθόλου γουρλίδικο το φόρεμα που είχε βάλει στη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ... αλλά το έβαλε ξανά

Λιζ Τρας: Στην ομιλία της παραίτησης έβαλε το ίδιο φόρεμα που συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν πεθάνει!

Η «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» θητεία της Λιζ Τρας στην θέση της πρωθυπουργού της Βρεατανίας έληξε εχθές με την παραίτηση της μόλις 45 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Η Λιζ Τρας φρόντισε να την ανοίξει και να την κλείσει με τον ίδιο φόρεμα.

Από καιρό λέγεται ότι το ναυτικό μπλε αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την εξουσία – κάτι που ίσως αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο πολλών γυναικών ηγετών με την πάροδο

Κατά την ανακοίνωση της παραίτησής της έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, επέλεξε να φορέσει ίδιο ναυτικό φόρεμα αξίας 225 λιρών από το The Fold, το οποίο φόρεσε και στην επίσημη συνάντηση που είχε με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο Μπαλμόραλ τον περασμένο μήνα.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Τρας υποκλίθηκε και έσφιξε το χέρι της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία διόρισε τον 15ο πρωθυπουργό της βασιλείας της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε την Τρας στη Σκωτία- και όχι στο Μπάκιγχαμ επειδή η υγεία της ήταν ήδη επιβαρυμένη – και της ζήτησε επίσημα να σχηματίσει κυβέρνηση και λίγο μετά πέθανε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.