ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής: Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πάρει η Τουρκία τα F-16

«Επιβάλλεται η Τουρκία και οι ΗΠΑ να κάνουν βήματα για την ενίσχυση των δεσμών»

Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής: Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πάρει η Τουρκία τα F-16

Την πλήρη υποστήριξή του στο αίτημα της Τουρκίας για την αναβάθμιση των F-16 και την αγορά νέων από τις ΗΠΑ, εξέφρασε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ, μετά την επίσκεψή του στην Τουρκία μέσα στο σαββατοκύριακο και την επίσκεψή του με τον Φαχρετίν Αλτούν.

Ο γερουσιαστής από τη Νότια Καρολίνα τόνισε, σε ανάρτησή του στο Twitter, πως πραγματοποίησε μια «εποικοδομητική επίσκεψη» στην Τουρκία, προσθέτοντας πως «παρ’ όλο που κατά περιόδους είχαμε προβληματικές σχέσεις, επιβάλλεται η Τουρκία και οι ΗΠΑ να κάνουν βήματα για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να υποστηρίξω την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να πουλήσει τα F-16 στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη, στα χέρια των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση σταθερότητας και θα ενισχύσουν τις δυνατότητες του τουρκικού στρατού, κάτι που είναι σίγουρα προς το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ» πρόσθεσε ο γερουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.