ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Σε νέο γύρο οικονομικού διαλόγου συμφώνησαν Κίνα και Ιαπωνία

Oι πρωθυπουργοί των δύο χωρών θα συμμετάσχουν σε τριμερή σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γελ

Σε νέο γύρο οικονομικού διαλόγου συμφώνησαν Κίνα και Ιαπωνία

Νέο γύρο διμερούς οικονομικού διαλόγου υψηλού επιπέδου την κατάλληλη στιγμή συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν η Κίνα και η Ιαπωνία, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας CCTV.

Η συμφωνία συνήφθη στη διάρκεια συνάντησης στη Σεούλ ανάμεσα στον πρωθυπουργό της Κίνας Λι Τσιανγκ και στον Ιάπωνα ομόλογό του Φούμιο Κισίντα, οι οποίοι αμφότεροι θα συμμετάσχουν σε τριμερή σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λι εξέφρασε στον Κισίντα την ελπίδα η Ιαπωνία «να διαχειριστεί ορθά ζητήματα όπως η Ταϊβάν», σύμφωνα με το CCTV, μόλις λίγες ημέρες αφότου ο κινεζικός στρατός πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την αυτοδιοικούμενη νήσο την οποία το Πεκίνο θεωρεί κινεζικό έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.