Τ.Μελόνι: «Προτεραιότητά μας να βάλουμε όριο στην τιμή της ενέργειας»

Η τιμή της ενέργειας φαίνεται να είναι το πρώτο μέλημα της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι

Τ.Μελόνι: «Προτεραιότητά μας να βάλουμε όριο στην τιμή της ενέργειας»

«Προτεραιότητά μας είναι να βάλουμε ένα όριο στην αύξηση της τιμής της ενέργειας και στην κερδοσκοπία», τόνισε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι.

«Το κόστος των λογαριασμών είναι μη αντιμετωπίσιμο, για εκατομμύρια οικογένειες και πολλές επιχειρήσεις, οι οποίες αναγκάστηκαν να πάρουν δραματικές αποφάσεις, όπως να κλείσουν ή να απολύσουν εργαζόμενους», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός

«Η κυβέρνησή μας εργάζεται για να αντιμετωπίσει την όλη αυτή κατάσταση και να ενισχύσει τα μέτρα προς στήριξη των πολιτών και των οικονομικών δραστηριοτήτων», ολοκλήρωσε η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης, σύμφωνα με την οποία «οι Ιταλοί ζητούν άμεσες απαντήσεις και η κυβερνητική αυτή συμμαχία θα τους τις προσφέρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.