ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τηλεφωνική επικοινωνία Τ.Μπάιντεν – Μ.Νετανιάχου μετά την συμφωνία για τους αιχμαλώτους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επίσης επαφές με τους ηγέτες του Κατάρ και της Αιγύπτου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τ.Μπάιντεν – Μ.Νετανιάχου μετά την συμφωνία για τους αιχμαλώτους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μίλησε σήμερα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς και με τους ηγέτες του Κατάρ και της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Οι κλήσεις έγιναν μετά τη συμφωνία για την απελευθέρωση δεκάδων ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί Ναντάκετ της Μασαχουσέτης για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων θα δημοσιοποιηθεί αργότερα, τόνισε ο Λευκός Οίκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.