
Οι Ιρανοί υποδέχθηκαν θερμά την αντιπροσωπεία της χώρας, η οποία επέστρεψε από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.
Οι Ιρανοί καλωσόρισαν θερμά την ομάδα διαπραγματεύσεων «Minab 168».
Στα πλάνα διακρίνονται αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ιρανικές σημαίες και σιιτικά συνθήματα όπως «Ya Haydar» και «Ya Ali Madad».
BREAKING: IRANIANS GIVE A WARM WELCOME HOME FOR THE IRANIAN MINAB 168 NEGOTIATION TEAM pic.twitter.com/s1LLhtxoch
— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) April 12, 2026
Το «Minab 168» κατονομάζει την υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία του Ιράν, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Mohammad Bagher Ghalibaf, στις συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν. Το όνομα τιμά τα 168 θύματα, κυρίως μαθητές, που σκοτώθηκαν σε αμερικανική επιδρομή σε σχολείο του Mινάμπ τον Φεβρουάριο του 2026.
Σημειώνεται πως οι συνομιλίες οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, καθώς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.