ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες γενικές εκλογές του 2024

Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στο Uxbridge και στο South Ruislip

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες γενικές εκλογές του 2024

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2024, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή που βρίσκεται κοντά του.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή στο Uxbridge και στο South Ruislip στις επόμενες εκλογές, που αναμένεται να διεξαχθούν το 2024.

Σημειώνεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον εξελέγη βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του δυτικού Λονδίνου από το 2015, κατακτώντας την με πλειοψηφία 5.034 το 2017 και 7.210 το 2019, όταν ήταν πρωθυπουργός. Η πηγή επιβεβαίωσε στο Bloomberg την απόφαση του Τζόνσον να θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη ξεκινήσει μια προσοδοφόρα μετα-πρωθυπουργική καριέρα πραγματοποιώντας ομιλίες και έχοντας πληρωθεί 276.000 λίρες για μια ομιλία σε Αμερικανούς ασφαλιστές μόλις ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.