Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ ζητά συγγνώμη που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας μέσα σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Στη Βρετανία, ένα άτομο μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500 λίρες αν δεν φορά ζώνη ασφαλείας

Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ ζητά συγγνώμη που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας μέσα σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ζήτησε συγγνώμη για την λανθασμένη κρίση του, επειδή επέβαινε σε αυτοκίνητο χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας για να γυρίσει ένα σύντομης διάρκειας βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Το βίντεο, στο οποίο ο Σούνακ μιλά για τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης της κυβέρνησης με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου στις κοινότητες όλης της χώρας, κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός απευθυνόταν στην κάμερα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου χωρίς να φοράει ζώνη.

«Αυτό ήταν ένα σύντομο λάθος κρίσης. Ο πρωθυπουργός έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας για να κινηματογραφήσει ένα σύντομης διάρκειας βίντεο», είπε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ σε δημοσιογράφους. «Αποδέχεται πλήρως ότι ήταν ένα λάθος και ζητά συγγνώμη».

Στη Βρετανία, ένα άτομο μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500 λίρες αν δεν φορά ζώνη ασφαλείας, εκτός εάν υπάρχει εξαίρεση, όπως για τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, στο ταξί ή όταν ένας οδηγός κάνει όπισθεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς αν ο Σούνακ είχε κάποια εξαίρεση ενώ επέβαινε σε κυβερνητικό αυτοκίνητο, ο εκπρόσωπος είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν λάθος και ζήτησε συγγνώμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.