Γυναίκες ξαπλώνουν ζωντανές μέσα σε τάφους για να ανέβει η αυτοεκτίμηση τους

Στην Κίνα

Γυναίκες ξαπλώνουν ζωντανές μέσα σε τάφους για να ανέβει η αυτοεκτίμηση τους

«Όταν ξάπλωσα στο έδαφος και σκέφτηκα πώς θα νιώθουν οι δικοί μου άνθρωποι αν εγώ αυτοκτονήσω πήρα δύναμη και είπα ότι δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια» δήλωσε μια γυναίκα που πήρε ένα τέτοιο «μάθημα».

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Κινέζα Λίου Τάιτζι. Αφού πρώτα πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία όταν την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και η οικογένειά της και έπεσε θύμα απάτης αλλά τελικά ανέκαμψε, η 30χρονη Κινέζα αποφάσισε ότι έπρεπε να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες γυναίκες που τυχόν θα βρεθούν σε αντίστοιχη θέση.

Έτσι δημιούργησε τα «μαθήματα τάφου» στα οποία όσες γυναίκες συμμετέχουν δέχονται να ξαπλώσουν σε ρηχά σκαμμένους τάφους χωρίς να σκεπαστούν με χώμα.

Για όσο διάστημα οι… μαθήτριες βρίσκονται στον τάφο η Λίου Τάιτζι. τους μιλάει για το πώς πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με το να βιώσουν τον θάνατο ελπίζω να τους προκαλέσω να εκτιμήσουν τη ζωή» εξήγησε η 30χρονη Κινέζα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.