ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η Καμίλα στέφθηκε Βασίλισσα – Η υπόκλιση μπροστά στον Κάρολο (φωτο)

Η τελετή στέψης έγινε στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ

Η Καμίλα στέφθηκε Βασίλισσα – Η υπόκλιση μπροστά στον Κάρολο (φωτο)

Στέφθηκε και επίσημα ο Κάρολος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Καμίλα, η οποία από βασιλική σύζυγος είναι πλέον βασίλισσα.

Ο Κάρολος και η Καμίλα πήραν το χρίσμα στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ. Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι έστεψε τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα τοποθετώντας το ηλικίας 360 ετών Στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του μονάρχη καθώς εκείνος καθόταν σε έναν θρόνο του 14ου αιώνα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ.

Η Καμίλα στέφθηκε βασίλισσα της Αγγλίας μετά την ενθρόνιση του Καρόλου ενώ στην ολοκλήρωση της τελετής ακουγόταν ο ύμνος της ενθρόνισης. Η βασίλισσα μετά τη στέψη της υποκλίθηκε μπροστά στον νέο βασιλιά.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου θα ακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης ακούστηκαν ελληνορθόδοξοι ύμνοι, ενώ το σημαντικό αυτό γεγονός παρακολούθησαν 2.300 προσκεκλημένοι και εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.